Se våre siste nyheter

Weekend Bag Rimini Desert
Weekend Bag Rimini Desert
Nyhet

Weekend Bag Rimini Desert

Merke
Bungalow
Betty Stol TK1 Røkt Eik/Natur
Betty Stol TK1 Røkt Eik/Natur
Nyhet

Betty Stol TK1 Røkt Eik/Natur

Merke
&tradition
Strandmadrass Latte 70x180
Strandmadrass Latte 70x180
Nyhet

Strandmadrass Latte 70x180

Merke
Au Maison

Luxembourg 3/4 Seter Benk

Fermob

Pris fra
kr 6 395,00
Velg varians

Den allsidige Luxembourg utendørsbenken, perfekt for å utvide sitteplassen for dine gjester eller for store familiesammenkomster. Denne metallhagebenken kan romme tre til fire personer på sitt komfortable, bøyde lamellsete, og skaper et ideelt sted for hyggelige samtaler og felles latter, enten den plasseres blant frodig vegetasjon eller mot en vegg.

Med sin lette konstruksjon er Luxembourg-benken enkel å flytte rundt etter behov, slik at du kan tilpasse sitte området etter sesongen. Uansett om du foretrekker enkeltnyanser, monokrome paletter eller dristige kontraster, kan du skape ditt eget unike utemiljø med Luxembourg utendørsbenken fra Fermob.

Mål: L: 145 x d: 42 Sittehøyde 49 cm
Materiale: pulverlakkert aluminium 
Vekt: 7 kg 

Den legendariske Luxembourg serien, opprinnelig skapt for de majestetiske Luxembourg-hagene i hjertet av Paris. Serien har blitt et ikon innen fransk design og en stolt representasjon av fransk kultur! Luxembourg er en enestående kolleksjon laget av aluminium, kjennetegnet av letthet, livsglede og sosialt samvær.

I 2004 utfordret Fermob den talentfulle designeren Frédéric Sofia til å gi nytt liv til de ikoniske Luxembourg serien, som først ble skapt i 1923 i verkstedene til Paris' parkavdeling. Resultatet var en hel kolleksjon møbler med de samme karakteristiske linjene og formene, som smelter sammen lettheten og styrken til aluminium med den bøyde setets komfort.

Luxembourg har siden blitt synonymt med førsteklasses aluminiums utemøbler, og det tilbyr en perfekt balanse mellom funksjonalitet og eleganse. Tilgjengelig i alle 24 nyanser av Fermobs fargekart, gir Luxembourg-serien deg muligheten til å skape et utendørsområde som er både praktisk og estetisk tiltalende. Gjør hagen din til et vakkert fristed for avslapning og underholdning med Luxembourg fra Fermob!

Varenr.
4110H
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Ekstra frakt på møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Vi tilbyr et nøye spennende utvalg av unike interiørprodukter som ikke er lett tilgjengelige andre steder.