Se våre siste nyheter

16 stk | Servietter Lavendel
16 stk | Servietter Lavendel
Nyhet

16 stk | Servietter Lavendel

Merke
IB Laursen
Pledd Stripe Sennep 130x180
Pledd Stripe Sennep 130x180
Nyhet

Pledd Stripe Sennep 130x180

Merke
Au Maison
Duk Jasmine Indigo 150x250
Duk Jasmine Indigo 150x250
Nyhet

Duk Jasmine Indigo 150x250

Merke
Bungalow

Luxembourg Bord 143x80

Fermob

Pris fra
kr 11 995,00
Velg varians

konisk Luxembourg bord med plass for seks personer. Enten du allerede er en beundrer av Luxembourg-serien eller har gode minner fra en avslappende dag i en Parisisk hage, er tiden inne for å unne deg noe fra denne fantastiske kolleksjonen.

Dette rektangulære aluminiumsbordet er det perfekte samlingspunktet for dine utendørsarrangementer. Og takket være den robuste konstruksjonen vil dette bordet være et kjært møbel i mange år fremover.

Luxembourg-bordet er skapt for å tåle vær og vind, fra solfylte dager til tøffe forhold ved sjøen. Det er også motstandsdyktig mot UV-stråler, og med sitt lette design er det enkelt å flytte mellom terrassen og kjøkkenet etter behov. Med et smart hull for parasollen i midten av bordplaten, får du også beskyttelse mot solens skarpe stråler.

Mål:L:143 x D80 x H: 74 cm
Materiale: Pulverlakkert aluminium, leveres flatpakket
Vekt:13,2 kg 

Den legendariske Luxembourg serien, opprinnelig skapt for de majestetiske Luxembourg-hagene i hjertet av Paris. Serien har blitt et ikon innen fransk design og en stolt representasjon av fransk kultur! Luxembourg er en enestående kolleksjon laget av aluminium, kjennetegnet av letthet, livsglede og sosialt samvær.

I 2004 utfordret Fermob den talentfulle designeren Frédéric Sofia til å gi nytt liv til de ikoniske Luxembourg serien, som først ble skapt i 1923 i verkstedene til Paris' parkavdeling. Resultatet var en hel kolleksjon møbler med de samme karakteristiske linjene og formene, som smelter sammen lettheten og styrken til aluminium med den bøyde setets komfort.

Luxembourg har siden blitt synonymt med førsteklasses aluminiums utemøbler, og det tilbyr en perfekt balanse mellom funksjonalitet og eleganse. Tilgjengelig i alle 24 nyanser av Fermobs fargekart, gir Luxembourg-serien deg muligheten til å skape et utendørsområde som er både praktisk og estetisk tiltalende. Gjør hagen din til et vakkert fristed for avslapning og underholdning med Luxembourg fra Fermob!

Varenr.
4133H
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Ekstra frakt på møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Vi tilbyr et nøye spennende utvalg av unike interiørprodukter som ikke er lett tilgjengelige andre steder.