Se våre siste nyheter

16 stk | Servietter Hylleblomst
16 stk | Servietter Hylleblomst
Nyhet

16 stk | Servietter Hylleblomst

Merke
IB Laursen

High Tech Bord L:110

Grythyttan

Pris
kr 6 189,00
4 uker lev.tid. Bestill gjerne nå

Flott bord fra High Tech-serien til Grythyttan. Bordet er konstruert med en solid stålramme og en plate laget av slitesterkt kompaktlaminat, noe som gjør det ideelt for utendørsbruk og i stand til å motstå alle slags værforhold.

Det avtagbare stativet gir en ekstra fleksibilitet, slik at bordet enkelt kan flyttes eller lagres etter behov. Med sin robuste design og holdbare materialer, vil dette bordet være en pålitelig løsning for alle dine utendørs sammenkomster, enten det er en avslappet piknik eller en hyggelig middag under åpen himmel.

Størrelse: L: 110 cm B: 70 cm H: 72 cm
Vekt: 25 kg
Materiale: Varmgalvanisert stål og kompaktlaminat plate
Annen info: Avtagbart stativ, se fanen dokumenter
Vedlikehold: High Tech-serien tåler mange sesonger utendørs, og bør vaskes regelmessig med såpe, vann og en svamp eller klut. Ikke bruk løsemidler eller vaskemidler som inneholder slipemidler på lakkerte overflater.

Om serien

High Tech-serien bygger på Nisse Strinnings futuristiske stolklassiker fra 1984. Serien er et populært innslag i hager og på terrasser, og har den senere tiden også flyttet innendørs der de trives godt som inne-møbler.

Varenr.
10620
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Ekstra frakt på møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Vi tilbyr et nøye spennende utvalg av unike interiørprodukter som ikke er lett tilgjengelige andre steder.