Se våre siste nyheter

Balkongkasse Cream
Balkongkasse Cream
Nyhet

Balkongkasse Cream

Merke
Madam Stoltz
Putetrekk Pomegranate Blue 50x50
Putetrekk Pomegranate Blue 50x50

Putetrekk Pomegranate Blue 50x50

Merke
A World of Craft
Hoff Potte Rose/Misty Blue 14x17
Hoff Potte Rose/Misty Blue 14x17
Nyhet

Hoff Potte Rose/Misty Blue 14x17

Merke
Bergs Potter

Klassiker Bord B31 L:230

Grythyttan

Pris fra
kr 21 280,00
Velg varians

Oppdag det ultimate midtpunktet for dine utendørs sammenkomster med Grythyttan sitt flotte bord fra klassiker-serien, perfekt for 6-8 personer. Inspirert av den tidløse estetikken til Artur Lindqvists originale design fra 1950-tallet, bringer dette bordet en harmonisk blanding av stil og funksjonalitet til ditt uterom.

Med et sammenleggbart stativ tilbyr dette bordet enkel transport og lagring uten å ofre stabilitet eller stil. Enten du arrangerer en livlig sommerfest eller en intim middag under stjernene, vil Klassiker bordet være det ideelle møtepunktet for din neste utendørsbegivenhet.

Om serien
Grythyttan sin elskede Klassiker-serie har en særegen plass i utallige hjerter og pryder utallige hager og utendørsområder. Inspirert av funksjonalismen på 1930-tallet, bærer møblene arven av det tidløse mottoet: design, komfort og brukervennlighet. Plasser en stol eller en sofa utendørs og skap et inviterende sted for å drømme deg bort, eller arranger stolene rundt bordet for hyggelige stunder med dine nærmeste og kjære.

Størrelse: L: 230 cm B: 92 cm H:72 cm
Vekt: 47 kg
Materiale: Varmgalvanisert stål og massiv eik eller teak
Annen info: Se fanen dokumenter
Vedlikehold: Ubehandlede og oljede tredetaljer bør vaskes jevnlig med såpe, vann og en svamp eller klut. Bruk en kraftig svamp ved behov på tredetaljene. Skyll av med vann. Detaljer i furu og eik bør oljes når overflaten kjennes tørr, for å opprettholde formstabiliteten og unngå sprekker. Teak er naturlig fet og klarer seg fint uten innoljing. Lakkerte tredetaljer tåler flere sesonger utendørs, og bør vaskes regelmessig med såpe, vann og en svamp eller klut. Ikke bruk løsemidler eller vaskemidler som inneholder slipemidler på lakkerte overflater.

Varenr.
grythyttan-b31-230
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Ekstra frakt på møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Vi tilbyr et nøye spennende utvalg av unike interiørprodukter som ikke er lett tilgjengelige andre steder.