Se våre siste nyheter

Putetrekk Olivia 50x50
Putetrekk Olivia 50x50

Putetrekk Olivia 50x50

Merke
A World of Craft
Pledd Stripe Sennep 130x180
Pledd Stripe Sennep 130x180
Nyhet

Pledd Stripe Sennep 130x180

Merke
Au Maison
Pledd Linje Rose/Rød 130x180
Pledd Linje Rose/Rød 130x180
Nyhet

Pledd Linje Rose/Rød 130x180

Merke
Au Maison

Bryggeri Trefotsbord Ø:60

Grythyttan

Pris fra
kr 4 378,00
Velg varians

Fint og slitesterkt bord fra Gryhyttan, i serien Bryggeri. Det er et lite og nett bord som passer ypperlig ute på balkongen eller under paviljongen i hagen. Perfekt sted å nyte en deilig frokost eller lunsj ute i sommervarmen, eller kanskje ett glass eller to ved solnedgangen. 

Trefot bordet er det minste bordet i Bryggeriserien til Gryhyttan, det er veldig anvendelig med en diameter på 60 cm. Det har varmgalvanisert stativ og tredetaljer i hvitlakkert eik, oljet eik eller ubehandlet teak.

Hvert element av dette bordet er utformet med omtanke for miljøet. Tredetaljene er sertifisert av både FSC® og PEFC™ - to ledende organisasjoner som støtter ansvarlig skogsdrift. Dette betyr at når du velger hagemøbler fra denne serien, velger du ikke bare kvalitet, men også en bærekraftig livsstil. ​

Med sitt stilige design og slitesterke konstruksjon er Trefot bordet det ideelle valget for enhver utendørs setting, enten det er på terrassen, i hagen eller på balkongen. 

Skap den perfekte uteplassen ved å kombinere bordet med Bryggeristolene.

Bryggeri Serien
-Bryggeriserien er inspirert av ølkafe-kulturen på slutten av 1800-tallet. Stolene og bordene er konstruert for å gi komfort og stabilitet, selv når kvelden blir lang og avslappet. Denne stabiliteten oppnås takket være de varmgalvaniserte stativene som står i hagen år etter år.

Størrelse: ø: 60 cm, H: 72 cm
Vekt: 8 kg
Materiale: Varmgalvanisert stål og massiv eik eller teak
Annen: Leveres umontert
Renhold: Ubehandlede og oljede tredetaljer bør vaskes jevnlig med såpe, vann og en svamp eller klut. Bruk en kraftig svamp ved behov på tredetaljene. Skyll av med vann. Detaljer i furu og eik bør oljes når overflaten kjennes tørr, for å opprettholde formstabiliteten og unngå sprekker. Teak er naturlig fet og klarer seg fint uten innoljing. Lakkerte tredetaljer tåler flere sesonger utendørs, og bør vaskes regelmessig med såpe, vann og en svamp eller klut. Ikke bruk løsemidler eller vaskemidler som inneholder slipemidler på lakkerte overflater.

Varenr.
10254H
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Ekstra frakt på møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Vi tilbyr et nøye spennende utvalg av unike interiørprodukter som ikke er lett tilgjengelige andre steder.