Se våre siste nyheter

Badematte White/Grass 50x80
Badematte White/Grass 50x80
Nyhet

Badematte White/Grass 50x80

Merke
Bongusta
Putetrekk Anna Lilla 50x90
Putetrekk Anna Lilla 50x90
Nyhet

Putetrekk Anna Lilla 50x90

Merke
Au Maison
Putetrekk Blanco 50x50
Putetrekk Blanco 50x50
Nyhet

Putetrekk Blanco 50x50

Merke
A World of Craft

Bryggerisofa

Grythyttan

Pris fra
kr 6 912,00
Velg varians

Nyt en avslappende stund i hagen med Gryhyttans Bryggerisofa, en hyllest til kaféhistorien som inviterer deg til å ta en pause med noe godt i glasset eller noe deilig mat. Denne sofaen er det ideelle valget for å skape et avslappende uterom, enten det er plassert på et rolig hjørne av hagen, langs husveggen eller som en del av en sjarmerende gruppe sammen med Bryggeribordet og Bryggeristolene.

Med et solid varmgalvanisert stativ og et sammenleggbar design, er denne sofaen både holdbar og praktisk å oppbevare når den ikke er i bruk. Setet og rygg kommer i forskjellige varianter, så du kan skape din egen stil enten med hvitlakkert eik, oljet eik eller ubehandlet teak.

Slapp av og nyt livet i hagen med Gryhyttans Bryggerisofa, og skap et sted for uforglemmelige øyeblikk med venner og familie utendørs.

Bryggeri Serien
-Bryggeriserien er inspirert av ølkafe-kulturen på slutten av 1800-tallet. Stolene og bordene er konstruert for å gi komfort og stabilitet, selv når kvelden blir lang og avslappet. Denne stabiliteten oppnås takket være de varmgalvaniserte stativene som står i hagen år etter år.


Størrelse: B: 120 cm, D: 50 cm H: 88 cm
Sittehøyde: 45 cm
Vekt: 15 kg
Materiale: Varmgalvanisert stål og massiv eik eller teak
Renhold: Ubehandlede og oljede tredetaljer bør vaskes jevnlig med såpe, vann og en svamp eller klut. Bruk en kraftig svamp ved behov på tredetaljene. Skyll av med vann. Detaljer i furu og eik bør oljes når overflaten kjennes tørr, for å opprettholde formstabiliteten og unngå sprekker. Teak er naturlig fet og klarer seg fint uten innoljing. Lakkerte tredetaljer tåler flere sesonger utendørs, og bør vaskes regelmessig med såpe, vann og en svamp eller klut. Ikke bruk løsemidler eller vaskemidler som inneholder slipemidler på lakkerte overflater.

Varenr.
10253H
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Ekstra frakt på møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Vi tilbyr et nøye spennende utvalg av unike interiørprodukter som ikke er lett tilgjengelige andre steder.