Se våre siste nyheter

Skjærebrett Marmor Forest Brown
Skjærebrett Marmor Forest Brown
Nyhet

Skjærebrett Marmor Forest Brown

Merke
Au Maison
Bob Blue Fog/Vanilla
Bob Blue Fog/Vanilla
Nyhet

Bob Blue Fog/Vanilla

Merke
Pappelina
Dyna_Bryggerisoffa_Grupp-large.jpg

Pute til Bryggeribenk

Grythyttan

Pris fra
kr 3 095,00
Velg varians

Gi din Bryggerisofa den perfekte komforten med disse slitesterke og flotte putene.

Laget av Sunbrella®-stoff, er denne puten både praktisk og elegant, og gir deg enestående holdbarhet og motstand mot vann og smuss. Med en STANDARD 100-sertifisering fra OEKO-TEX®, kan du være trygg på at puten oppfyller de høyeste standardene for tekstilkvalitet og bærekraft.

Velg blant flere flotte farger for å matche din utendørsinnredning. Nyt avslappende stunder utendørs med komforten og tryggheten til denne slitesterke puten, skapt spesielt for din Bryggerisofa.

Mål: B: 120 cm D: 35 cm H: 4 cm
Materiale: Sunbrella
Farger: Blå, grønn, grå, svart eller beige
Vedlikehold: Puteveven har en smuss- og vannavvisende behandling som gjør av regn og søl perler seg på tøyet og enkelt kan tørkes eller ristes av. Sølt væske, uansett farge, kan tørkes av med en absorberende klut eller kjøkkenpapir.
Putetrekket er avtagbart og kan vaskes i maskin på 40 grader med et skånsomt program med lav sentrifugering. Lufttørkes (ikke bruk tørketrommel). Trekket kan med fordel strykes med lav varme for å reaktivere stoffets smuss- og vannavvisende evne.

Varenr.
GY101
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Ekstra frakt på møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Vi tilbyr et nøye spennende utvalg av unike interiørprodukter som ikke er lett tilgjengelige andre steder.