Se våre siste nyheter

Pledd Linje Rose/Rød 130x180
Pledd Linje Rose/Rød 130x180
Nyhet

Pledd Linje Rose/Rød 130x180

Merke
Au Maison
Poster Àngel Hernàndes 50x70
Poster Àngel Hernàndes 50x70

Poster Àngel Hernàndes 50x70

Merke
Poster and Frame
Dyna_HT_Stol1_Br_grupp-1-large.jpg

Pute til Bryggeristol

Grythyttan

Pris fra
kr 983,00
Velg varians

Gi din Bryggeristol den perfekte komforten med disse slitesterke og flotte putene.

Laget av Sunbrella®-stoff, er denne puten både praktisk og elegant, og gir deg enestående holdbarhet og motstand mot vann og smuss. Med en STANDARD 100-sertifisering fra OEKO-TEX®, kan du være trygg på at puten oppfyller de høyeste standardene for tekstilkvalitet og bærekraft.

Velg blant flere flotte farger for å matche din utendørsinnredning. Nyt avslappende stunder utendørs med komforten og tryggheten til denne slitesterke puten, skapt spesielt for din Bryggeristol.

Mål: B: 39 cm D: 36 cm H: 4 cm
Materiale: Sunbrella
Farger: Blå, grønn, grå, svart eller beige
Vedlikehold: Puteveven har en smuss- og vannavvisende behandling som gjør av regn og søl perler seg på tøyet og enkelt kan tørkes eller ristes av. Sølt væske, uansett farge, kan tørkes av med en absorberende klut eller kjøkkenpapir.
Putetrekket er avtagbart og kan vaskes i maskin på 40 grader med et skånsomt program med lav sentrifugering. Lufttørkes (ikke bruk tørketrommel). Trekket kan med fordel strykes med lav varme for å reaktivere stoffets smuss- og vannavvisende evne.

Varenr.
GY100
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Ekstra frakt på møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Vi tilbyr et nøye spennende utvalg av unike interiørprodukter som ikke er lett tilgjengelige andre steder.