Se våre siste nyheter

Piknikkteppe Green 70x180
Piknikkteppe Green 70x180
Nyhet

Piknikkteppe Green 70x180

Merke
Au Maison
Weekend Bag Rimini Desert
Weekend Bag Rimini Desert
Nyhet

Weekend Bag Rimini Desert

Merke
Bungalow
-20%
09304 Mater_09304_OceanOC2_Chair_Packshot_Front_1.jpg

Ocean stol Green

Mater

Pris
kr 3 100,00
Før
kr 3 875,00
På Lager

Velkommen til den innovative stolen fra Ocean-kolleksjonen - hvor bærekraft og estetikk forenes på en unik måte! Med Mater sin nyskapende innovasjon tar den resirkulering til nye høyder ved å bruke resirkulert havavfall og hardplast til å skape en stol som ikke bare tiltrekker oppmerksomhet, men også har en positiv innvirkning på miljøet.

Denne stolen er ikke bare et møbel, det er et symbol på din forpliktelse til en grønnere fremtid. Med sitt moderne utseende og slitesterke konstruksjon, tar den bærekraftig design til nye høyder. Forestill deg å ha et møbelstykke som ikke bare stråler skjønnhet, men som også bærer med seg historien om transformasjonen fra havets avfall til en funksjonell stol.

Velg Ocean-stolen for å legge til et snev av eksklusivitet og miljøvennlig luksus på din terrasse eller i ditt utendørsområde. Bli en del av bevegelsen mot en mer bærekraftig fremtid - én stol av gangen.

Ocean-serien er en omdiktet utendørsserie, først designet i 1955 av Jørgen og Nanna Ditzel. Designet ble først gjenutgitt i 2019 med bruk av resirkulert havavfall for å produsere de karakteristiske spaltene. Ocean-serien  er designet for demontering, noe som betyr at designet tillater at hver komponent i sin reneste form kan resirkuleres til nye produksjonskretser. Den er både holdbar og egnet for både privat og offentlig bruk.

Materiale: Spalter laget av havavfall blandet med resirkulert hardplast. En stol inneholder mellom 2 kg og 1,62 kg av avfallsmaterialer. Stålrør, 20% resirkulert stål
Mål: B: 60 cm D: 56 cm H: 81 cm SH: 46 cm 
Vekt: 5,7 kg
Farge: Grønn
Vedlikehold: Vaskes med en fuktig klut
Annen info: Kan stables opp til 4 stk.

Varenr.
09304
EAN
5704794093044
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Ekstra frakt på møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Vi tilbyr et nøye spennende utvalg av unike interiørprodukter som ikke er lett tilgjengelige andre steder.