Se våre siste nyheter

Putetrekk Vina 50x50
Putetrekk Vina 50x50

Putetrekk Vina 50x50

Merke
A World of Craft
Poster Lemons & Oranges A4
Poster Lemons & Oranges A4
Nyhet

Poster Lemons & Oranges A4

Merke
Poster and Frame

Ocean Stol Black

Mater

Pris
kr 3 875,00
På Lager

Denne stolen er ikke bare et møbel, det er et symbol på din forpliktelse til en grønnere fremtid. Med sitt moderne utseende og slitesterke konstruksjon, tar den bærekraftig design til nye høyder. Forestill deg å ha et møbelstykke som ikke bare stråler skjønnhet, men som også bærer med seg historien om transformasjonen fra havets avfall til en funksjonell stol.

Materiale: Spalter laget av havavfall blandet med resirkulert hardplast. En stol inneholder mellom 2 kg og 1,62 kg av avfallsmaterialer. Stålrør, 20% resirkulert stål
Mål: B: 60 cm D: 56 cm H: 81 cm SH: 46 cm 
Vekt: 5,7 kg
Farge: Svart
Vedlikehold: Vaskes med en fuktig klut
Annen info: Kan stables opp til 4 stk.

 

Velkommen til den innovative Ocean-kolleksjonen - hvor bærekraft og estetikk forenes på en unik måte! Med Mater sin nyskapende innovasjon tar den resirkulering til nye høyder ved å bruke resirkulert havavfall og hardplast til å skape en stol som ikke bare tiltrekker oppmerksomhet, men også har en positiv innvirkning på miljøet.

Ocean-serien er en omdiktet utendørsserie, først designet i 1955 av Jørgen og Nanna Ditzel. Designet ble først gjenutgitt i 2019 med bruk av resirkulert havavfall for å produsere de karakteristiske spaltene. Ocean-serien  er designet for demontering, noe som betyr at designet tillater at hver komponent i sin reneste form kan resirkuleres til nye produksjonskretser. Den er både holdbar og egnet for både privat og offentlig bruk.

Varenr.
09301
EAN
5704794093013
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Ekstra frakt på møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Vi tilbyr et nøye spennende utvalg av unike interiørprodukter som ikke er lett tilgjengelige andre steder.