Se våre siste nyheter

Poster Green Ocean
Poster Green Ocean

Poster Green Ocean

Merke
Poster and Frame
Kort The Birds (A7)
Kort The Birds (A7)
Nyhet

Kort The Birds (A7)

Merke
Poster and Frame

Connect Madrass Big Sunbrella

Trimm

Pris fra
kr 2 922,00
Før
kr 3 652,00
Velg varians

Stor og allsidig madrass med avtagbart trekk som kan vaskes i maskin. Sett flere madrasser sammen og design et uformelt lounge-område akkurat som du vil ha det. Madrassen passer perfekt oppå en europall som kan være et fint DIY-prosjekt om du vil bruke madrassen som benk. Kommer i 4 forskjellige farger og finnes også i en mindre versjon, se "relaterte produkter."

Størrelse: 120x80x7cm - Vekt 3.5kg
Materiale: Sunbrella Plus, High-density foam
Vedlikehold: Se fanen "Dokumenter"

Om Trimm Copenhagens utemøbler:
Med røtter i det maritime har Trimm laget en slitesterk og nærmest vedlikeholdsfri serie med utemøbler. Det utvendige trekket er sydd i "Sunbrella Plus," et vannavstøtende, flekk- og UV-bestandig stoff som er enkelt å rengjøre. Møblene kan stå ute hele året som frigjør verdifull lagringsplass, men du kan også ta de med innendørs om du trenger flere sitteplasser.
Varenr.
1037-2
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Gjelder ikke møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder