Se våre siste nyheter

Klassiker Bord 9A Ø:100

Grythyttan

Pris fra
kr 9 137,00
Velg varians

Bord 9A 100 i Klassiker-serien er basert på Artur Lindqvists originale design og har en avtagbar stålramme som kan slås sammen for enkel oppbevaring. Passer perfekt i lysthuset eller på terrassen særlig i kombinasjon med A2 eller Stol 1. Bordet er tilgjengelig i to størrelser.

Den populære Klassiker-serien har en spesiell plass i manges hjerter. Hagemøblene springer ut fra den funksjonalistiske bølgen på 1930-tallet, med fokus på design, komfort og funksjonalitet.

Opprinnelig basert på den populære Fåtölj A2-stolen, som allerede ble lansert på Stockholm-utstillingen i 1930, inneholder serien nå også benker, sofaer og bord slik at du kan sette sammen en helhetlig utegruppe.

Laget av galvanisert stål og massiv eik eller teak er møblene laget for å tåle røffe skandinaviske forhold. Alt trevirke kommer fra skog som drives på en forsvarlig måte og hele produksjonen foregår i Grythyttans egne fabrikk i Sverige for å tilfredsstille strenge kvalitetskrav.

Størrelse: Ø: 100, H: 72 cm
Vekt: 20 kg
Materiale: Varmgalvanisert stål og massiv eik eller teak
Vedlikehold: Se fanen Dokumenter

Varenr.
grythyttan-9a-100
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Ekstra frakt på møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Vi tilbyr et nøye spennende utvalg av unike interiørprodukter som ikke er lett tilgjengelige andre steder.