Tilbake til alle artikler

Alt du trenger til utesesongen

 7 favoritter som gjør sommeren komplett.

Vi er mer enn klare for å tilbringe deilige dager i hagen, på balkongen, stranden eller hytta. Ved å investere i komfortable utemøbler, oppbevaring og tilbehør til uterommet, blir sommeren desto mer behagelig. Her har vi samlet 7 favoritter som skaper stemning, harmoni og orden – på stor eller liten plass.

Fiesta hele dagen
Len deg tilbake og nyt sommeren i den bestselgende solstolen Fiesta Soft fra italienske Fiam. Komfort er stikkordet for denne modellen, som kan reguleres i tre posisjoner og slås sammen når du ikke trenger den. Den tykke, myke puten gir en lun opplevelse selv på kjølige sommerkvelder. Fiesta kan brukes på stranden, som ekstrastol på hytta – hvor som helst! Finnes også i en modell med texfil-stoff.

fiam_fiesta_sage_Green_nettbutikk_2.jpeg
Fiesta kommer i mange farger og er laget av vedlikeholdsfri aluminium. Med fotskammelen Chico går du fra komfort til komfort med stor K. Se alle solstoler

 

Palissade, please
Palissade-kolleksjonen fra Hay består av benker, stoler og bord, lenestoler og sofaer designet av de franske brødrene Ronan og Erwan Bouroullec. Serien er solid, men samtidig nett, laget av pulverlakkert stål som er galvanisert for utebruk. Den geniale enkelheten i designet gjør at møblene glir naturlig inn i urbane så vel som landlige omgivelser. Velg blant flere størrelser og farger.

Palissade_Lounge_Chair_Low_iron_red_Neu_Low_Round_Table_dia60xH40_anthracite_powder_coated_steel.jpg

Det galvaniserte stålet er spesielt utviklet for å vare over tid og blir bare vakrere med årene. Se hele kolleksjonen

 

Mi amigo
Amigo er virkelig en sann venn i sommervarmen. Den stilrene utformingen gjør at solsengen passer i ethvert utemiljø; maritimt eller ei. Amigo kan justeres i fire posisjoner og slås sammen med bærehåndtak, slik at du kan frakte den med deg hit eller dit uten problem. Vil du gi solsengen et mer eksklusivt uttrykk, bør du investere i en nakkepute og et polstret trekk.

FIAM6465 2.jpg

Amigo finnes i mange farger og er laget av texfil og vedlikeholdsfri aluminium. Se alle solsenger 

Amigo Solseng Sage Green XL
Amigo Solseng Sage Green  XL

Amigo Solseng Sage Green XL

Merke
Fiam

 

Orden i rekkene
Utendørsserien fra String er en drøm for deg som vil holde orden utendørs. Velg blant vegghyller og gulvreoler som enkelt kan tilpasses etter behov. De frittstående hyllene er fine å bruke som «romdelere» – for eksempel mellom loungen og utekjøkkenet. Har du liten plass, anbefaler vi de smarte krokene som gjør det mulig å henge opp alt fra grillutstyr til blomsterpotter. Mer gulvplass, ja takk!
string-system-outdoor-galvanized-floor-panel-combination_landscape.jpg

String er laget av galvanisert metall og tåler all slags vær; faktisk blir patinaen bare vakrere med tiden. Se hele serien herTake me to the ocean
Ocean-kolleksjonen består av stoler, bord og benker laget av plastavfall fra havet. Serien kjennetegnes av lett struktur og rene linjer med svarte, grønne eller sandfargede lameller og metallrammer. Designet ble opprinnelig utformet av danske Nanna Ditzel i 1955, og kler alt fra urbane til maritime uterom.
 Ocean Sand_2.jpg

Ocean-kolleksjonen fra Mater er bærekraftig og innovativ design på sitt beste, og ble tildelt Wallpaper Magazines Design Award i 2019. Se hele kolleksjonen

 

Sval sommer
Det er deilig å sløve i skyggen, men en parasoll kan ha flere funksjoner. Finn en variant som står i stil til resten av uteplassen; enten den er nøytral eller fargerik. I år har vi fått inn de kuleste vintageinspirerte modellene fra HK Living med rysjer og freidige mønstre. Her får du solskjerming og kunstverk i ett. Parasollene kan også settes rett i sanden på stranden. Muy bien!

LMO0006_LIFESTYLE_IMAGES_HiRes_01.jpg

Velg størrelse og fasong basert på plassen du har til rådighet. På en balkong eller liten terrasse, er en diameter på cirka 2 meter passende. Se alle parasoller

Parasoll Messina White Ø:300
Parasoll Messina White Ø:300

Parasoll Messina White Ø:300

Merke
Skagerak
Parasoll Atlantis Yellow Ø:330
Parasoll Atlantis Yellow Ø:330

Parasoll Atlantis Yellow Ø:330

Merke
SkagerakSo cool
Kjølebagene fra Business & Pleasure rommer alt du trenger for en dag i parken eller på stranden. Designet er en perfekt balanse mellom stil og funksjon – og du kan velge mellom flere kule farger og mønstre. Det utvendige stoffet er spesielt utviklet for å beskytte mot vann og UV-stråler, mens innsiden er dekket av vanntett vinyl med iøynefallende trykk. Et holdbart valg!
0ocy0umA_1.png 

Alle Business & Pleasure-bagene har stilige skinnhåndtak og avtagbare skulderremmer Se kjølebager og tilbehør