Tilbake til alle artikler

De beste solstolene - Fiam Fiesta & Chico

Vi har vært stolt forhandler av FIAM sine produkter i over 7 år og sett hvordan etterspørselen har vokst i tråd med antallet fornøyde kunder. De aller mest populære produktene er Fiesta-solstolen og den tilhørende Chico-fotskammelen. Vi får mange spørsmål om disse varene, så vi bestemte oss for å skrive en tekst som besvarer så mye som mulig.

Fiesta Soft

027S____GR___A (1)kopi.jpg

Denne solstolen har vært en bestselger hos oss i mange år på rad på grunn av sine praktiske egenskaper og høye kvalitet. Stolen ble først designet av italieneren Francesco Favagrossa og sønnen Ennio som grunnla Fiam i 1975. Siden da har stolen gått gjennom en rekke endringer med målet om å gi produktet en lang levetid.

Den tykke, polstrede puten lar deg slappe av i maksimal komfort mens stress og bekymringer blåser av gårde i vinden. Stolen klappes sammen på 2 sekunder og veier kun 3 kg som gjør den enkel å flytte rundt på etter hvert som sola går ned. Velger du å ta Fiestaen med i bilen når du skal på stranda, kan du være sikker på at de andre som soler seg skulle ønske de hadde gjort det samme. Mange velger også å kjøpe inn disse solstolene til hytta, hvor de kan brukes som ekstra sitteplasser innendørs om du har gjester på besøk.

Rammen er laget av aluminium og vil derfor aldri ruste, mens den polstrede puten er sydd med olefine dralon - et mykt, slitesterkt og vannavstøtende stoff. Puten er avtagbar og kan vaskes i maskin på 40°. Stoffet kommer i mange forskjellige farger, enten du ser etter noe nøytralt og klassisk eller vil sprite opp uteplassen med noe mer lekent.

Om du en gang i fremtiden trenger å bytte ut pute eller armlener kan disse kjøpes separat. Trenger du å erstatte noe annet på stolen, selger FIAM en rekke andre ekstradeler. Tar du kontakt med oss på e-post skal vi gjøre vårt beste for å få tak i erstatningsdeler til deg.

Teknisk informasjon

Størrelse, klappet sammen: H: 130cm, B:61cm, D: 20cm
Størrelse: slått ut: H: 94cm, B: 61cm, D: 97cm
Materiale: Aluminium, Olefine dralon stoff
Vekt: 3,0 kg
Antall justeringer/sittestillinger: 3
Merk at stolen ikke kan brukes når du tar av puten.
Fiesta-stolene tåler å stå ute på sommeren, men vi anbefaler å ta de inn under tak i regnet så de holder seg fine lengst mulig.


Fiesta Texfil

fiesta_fiam_nettbutikk.jpg

Fiesta Texfil-stolen har den samme rammen som Soft-modellen, men setet er ikke polstret. Texfil-stoffet kan best beskrives som små, myke plast-tråder som er vevd sammen med små hull mellom trådene. Skulle Soft-modellen bli våt i en regnskur, tar det litt tid før den tørker, men texfil-modellen tørker du enkelt ved å spenne opp stolen et par ganger. I tillegg er den enda mer motstandsdyktig mot flekker, og skulle du søle noe kan du bruke litt mild såpe og bare spyle den ned.

Du tenker kanskje at du må veie fordeler og ulemper mellom Soft og Texfil, men ved å kjøpe en Texfil-stol og en avtagbar pute kan du få i pose og sekk. Da kan du for eksempel ha texfil-stoffet på stranden og bruke puten hjemme på litt kjøligere dager. Det tar ikke lange tiden å feste disse putene. Du hekter puten over ryggen og enden av setet, før du fester en strikk på undersiden av stolen. Det finnes også en avtagbar nakkepute til denne stolen.

Teknisk informasjon

Størrelse klappet sammen: H: 130cm, B:61cm, D: 20cm
Størrelse slått ut: H: 94cm, B: 61cm, D: 97cm
Materiale: Aluminium og Texfil-stoff
Vekt: 3,0 kg
Antall justeringer/sittestillinger: 3
Merk at texfil-stoffet ikke kan tas av.
Fiesta-stolene tåler å stå ute på sommeren, men vi anbefaler å ta de inn under tak i regnet så de holder seg fine lengst mulig.

 

Chico Fotskammel

chico_texfil_fiam_nettbutikk.jpg

Chico er designet for å være det perfekte tilbehøret til Fiesta stolen. Fotskammelen kan også brukes som krakk om du trenger en ekstra sitteplass, eller som et lite bord til et frokostbrett. Du kan velge mellom texfil eller det polstrede olefin-stoffet, og på samme måte som Fiesta kan du feste en avtagbar pute til texfil-modellen.

Teknisk Informasjon

Størrelse klappet sammen: L: 70cm, B: 50cm, H: 8cm
Størrelse slått ut: H: 46cm, B: 58cm, D: 50cm
Materiale:
Aluminium, velg mellom texfil eller olefin dralon stoff
Vekt:
2.0 kg

Chico Fotskammel Soft Antrasite
Chico Fotskammel Soft Antrasite

Chico Fotskammel Soft Antrasite

Merke
Fiam
Chico Fotskammel Soft Grey
Chico Fotskammel Soft Grey

Chico Fotskammel Soft Grey

Merke
Fiam