Se våre siste nyheter

Level 2 Lounge Sofa, Venstre hjørne
Level 2 Lounge Sofa, Venstre hjørne
Nyhet

Level 2 Lounge Sofa, Venstre hjørne

Merke
Houe
Skjærebrett Marmor Green
Skjærebrett Marmor Green
Nyhet

Skjærebrett Marmor Green

Merke
Au Maison
Piknikkteppe Blue 70x180
Piknikkteppe Blue 70x180
Nyhet

Piknikkteppe Blue 70x180

Merke
Au Maison

Palissade Spisegruppe 5

Hay

Pris
kr 20 155,00
Før
kr 25 195,00
Sum:
Pris kjøpt løst:

Ferdig spisegruppe med Palissade Table (82,5x90) og fire Palissade Chairs. Velg mellom fire farger. For ekstra komfort anbefaler vi putene fra samme serie. Merk at miljøbildene er ment som inspirasjon, og ikke nødvendigvis representerer produktene. For mer informasjon om dimensjoner og andre spesifikasjoner, se produktdatabladet i fanen Dokumenter.

Designet av de franske brødrene Ronan og Erwan Bouroullec i 2016, er Palissade en samling utemøbler i pulverlakkert stål. Kolleksjonen karakteriseres av symmetrisk geometri, visuell enkelhet og fantastisk god holdbarhet. Valg av form og farge gjør at hagemøblene passer godt inn i både naturlige landskap og urbane omgivelser.

Palissade krever lite vedlikehold, er svært værbestandig og blir bare finere med årene. Derfor passer serien mange ulike miljøer, fra kaféer og restauranter til hager, terrasser og balkonger.

De fargede utgavene har et to-komponents belegg som er motstandsdyktig mot vær og vinn. Du finner mer informasjon under fanen Dokumenter.

Vi har ett stort utvalg av puter til Palissade, de som ligger her er kun de nyeste.

ANMELDELSER
ANMELDELSER

Ekstra frakt på møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Vi tilbyr et nøye spennende utvalg av unike interiørprodukter som ikke er lett tilgjengelige andre steder.