Se våre siste nyheter

Weekend Bag Rimini Desert
Weekend Bag Rimini Desert
Nyhet

Weekend Bag Rimini Desert

Merke
Bungalow
Weekend Bag Rimini Coral
Weekend Bag Rimini Coral
Nyhet

Weekend Bag Rimini Coral

Merke
Bungalow

Pleiekit til utendørsmøbler

Skagerak

Pris
kr 449,00
3 uker lev.tid. Bestill gjerne nå
Skagerak møbler er designet for å vare i generasjoner. Riktig bruk og vedlikehold er avgjørende for å få mest mulig ut av de verdifulle ressursene. Treverket er av høy kvalitet, og når det står ubehandlet utendørs vil overflaten patinerere over tid og til slutt gå over i en vakker sølvgrå farge. Det er imidlertid viktig å rengjøre møblene minst en gang i året for å opprettholde en ren overflate fri for alger og mose. Dette Care Kit vil gjøre jobben enklere. Den inneholder en Garden Wood Cleaner fra Auro 0,5L og en børste laget av 100 % naturlige materialer av ‘Blindes Arbejde’, et verksted for blinde eller svaksynte. Alt elegant pakket i en praktisk og gjenbrukbar pappeske. Takk for at du tar vare på møblene.

Slik rengjør du utemøblene dine:

1. Plasser møblene på gress hvis mulig. Hvis ikke, sørg for å skylle overflaten under møblene, da såpen kan forårsake små flekker på fliser eller tre

2. Skyll møblene med vann.

3. Bland vann og Garden Wood Cleaner. Anbefalt dosering i 5 l vann og gjennomsnittlig skittenhet: 25 ml. 4. Skrubb overflaten i trekornretningen med børsten. Pass på å ikke skrubbe for hardt. Bruk repetisjon med moderat trykk og skyll med rent vann.

5. La møblene tørke i 24 timer og la børsten tørke før du oppbevarer den i esken.

6. Dersom treverket hever seg litt etter vask, kan overflaten slipes ned med finkornet sandpapir.

Varenr.
1103050
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Ekstra frakt på møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Vi tilbyr et nøye spennende utvalg av unike interiørprodukter som ikke er lett tilgjengelige andre steder.