Se våre siste nyheter

Pute til Bryggeribenk
Pute til Bryggeribenk
Nyhet

Pute til Bryggeribenk

Merke
Grythyttan

Quick Strandstol Grey

Fiam

Pris
kr 1 110,00
På Lager

Quick strandstol - din perfekte følgesvenn for øyeblikk av avslapning og nytelse under solens varme stråler. Med sin sammenleggbare design og lette konstruksjon er Quick ideell for å ta med seg på stranden eller i parken. Quick er ikke bare praktisk, den er solid og pålitelig. Den imponerende 22 mm rørrammen gir enestående stabilitet og styrke, slik at du kan slappe av uten bekymringer. Designet og produsert i Italia, Quick bærer stoltheten av italiensk håndverk og kvalitet. Fra valg av materialer til de moderne produksjonsteknologiene som brukes, gjennomgår hver detaljert prosess en nøye utført prosess som sikrer den høyeste standarden av komfort og holdbarhet.

Opplev det beste av italiensk design og kvalitet med Quick solsengen - din ultimate følgesvenn for solfylte dager og avslappende stunder utendørs.

Quick er produsert i vedlikeholdsfri aluminium og texfil.

Design: Francesco Favagrossa

Mål: B / L / H: 50/75/63,5 CM
Vekt: 1,75 kg, Max vekt 100 kg

Varenr.
100848
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Ekstra frakt på møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Vi tilbyr et nøye spennende utvalg av unike interiørprodukter som ikke er lett tilgjengelige andre steder.