Tilbake til alle artikler

Julemagi med Lunehjem

Hos Lunehjem tar vi gleden av denne magiske årstiden til et helt nytt nivå.

Det er ingen hemmelighet at vi er ekstra glade i julen, og vi starter alltid tidlig med å pynte, slik at vi kan nyte den herlige førjulestiden ekstra lenge. Julen handler om mer enn bare en dato på kalenderen - det handler om følelsen av samhørighet, glede og tradisjoner. Det er denne følelsen vi ønsker å dele med dere alle.

Fantastiske julekalendere

Nabo23-2542-1.jpg
Mange glemmer den lille gleden mens de fortsatt venter på den store. Med en av våre fantastiske julekalendere har du noe å glede deg til hver dag frem til jul. Velg mellom klassikere og spennende nyheter. Alle kalendere kommer i begrenset antall, så ikke vent for lenge om du vil sikre deg en.

 

Julepynten

undefined (8).jpg

Fra våre tre vise menn-lysestaker til tradisjonelle julebukker i halm - vi har alt du trenger for å skape den perfekte julestemningen.

 

Julestjerner

3868_m1.jpg

Ta en titt på alle de lekre adventsstjernene vi har! Ønsker du deg en stjerne med et tradisjonelt uttrykk, eller ser du etter noe moderne og storslagent?
De kvalitetsrike stjernene fra Watt & Weke har blitt en klassiker hos oss. Vi er også betatt av Anna-stjernen fra PR Home laget av rotting. Se alle julestjernene her

 

Vi ønsker å invitere dere alle til å utforske vårt juleunivers og finne de perfekte elementene for å gjøre ditt hjem til et sted fylt med juleglede. La oss sammen skape de mest uforglemmelige øyeblikkene denne julen!

21847.jpg

Takk for at du er en del av Lunehjem-familien. Vi ser frem til å dele julens magi med deg.