Tilbake til alle artikler

Outline Muuto

Har du noen gang drømt om å eie en genuin skandinavisk designklassiker? Vel, nå er drømmen din nærmere virkelighet enn noensinne. Fra 1. oktober til 13. november gir vi deg en eksklusiv mulighet hvor du får 20% rabatt på hele Muuto Outline serien!

Anderssen & Voll

Outline-serien, designet av den anerkjente norske designduoen Anderssen & Voll, tar de tidløse skandinaviske designsofaene fra 1960-tallet til nye høyder. Denne serien forener prinsippene om enkelhet og funksjonalitet med en sjelden perfeksjon. Det er en feiring av den skandinaviske designtradisjonen som har preget generasjoner med tidløs estetikk og bemerkelsesverdig håndverk.

4609-en-outline-sofa---anderssen--voll---8.jpg

Investér i en designklassiker

Outline-serien har fått sitt navn fra det karakteristiske ytre omrisset av en sofa. Den skaper et inntrykk av strømlinjeformet eleganse utad, samtidig som den gir en dyp og komfortabel sitteopplevelse med myk polstring på innsiden. Dette er en autentisk skandinavisk designklassiker som er laget for å vare i generasjoner. Nå har du muligheten til å eie et ikonisk designstykket.

outline-3-seater-ecriture-240-alu-enfold-deep-red-186x45-h48-pebble-rug-burnt-orange-soft-side-dusty-green-48-h48-midst-dark-red-muuto-org.jpg

Den beste komforten 

Enten du vil slappe av med en god bok eller se en film, vil Outline sofaen dekke dine behov med sin fantastiske sittekomfort. Putene holder den stramme formen etter bruk, og gir rommet et ryddig utseende.  

Om Muuto

Colour-workshop-04-Muuto-8256x6192-org.jpg

Muuto har sine røtter i den skandinaviske designtradisjonen, som er kjent for varig estetikk, funksjonalitet, håndverk og en ærlig uttrykksform. Ved å utvide denne arven med nyskapende materialer, teknikker og dristig kreativ tenking, er Muuto's ambisjon å levere nye perspektiver på skandinavisk design. Navnet Muuto kommer fra det finske ordet "muutos," som betyr "nytt perspektiv." De håndplukker ledende samtidsdesignere som er sterke tolkere av deres filosofi og kombinerer deres talenter med det lidenskapelige Muuto-kreativteamet. Du vil kjenne igjen et design fra Muuto fordi det bringer "muutos" - gjenstander blir opphøyde gjennom nye perspektiver, nytes over hele verden og representerer det beste av skandinavisk design i dag. Se alt fra MUUTO her