Tilbake til alle artikler

Smart og stilig oppbevaring til gangen

Gode førsteinntrykk kan gjøre underverker! Til tross for at entréen er det første rommet som møter oss når vi kommer hjem, og det siste vi ser før vi drar ut, er det ofte boligens mest forsømte rom.  Med noen enkle grep kan gangen bli en introduksjon til interiørstilen din, samtidig som den har alle de praktiske løsningene du trenger for å holde den ryddig og organisert. La oss se nærmere på hvordan interiøret ditt kan gjøre hverdagen enklere samtidig som det forteller en historie om hvem du er og hva du elsker.

Oppbevaring

Med smarte oppbevaringsløsninger vil du aldri måtte lete lenge etter nøkler, lue og vanter. Bruk kommoder, skap eller garderober for å oppbevare sesongklær og andre ting du ikke nødvendigvis vil ha synlig. Det du bruker hver dag kan du henge på knagger og plassere på hattehyller i oppbevaringsbokser.

string-system-hallway-beige-white-closeup_portrait.jpg

Knagger, knaggrekker og stumtjenere

Når du skal velge deg knagger kan det være lurt å tenke gjennom hva du skal henge opp. Til jakker, gensere og vesker kan du ha knagger med store knotter, men disse fungerer ikke like bra til plagg med hemper, da trenger du noe mindre.

Bill Vertical Nancy - house entrance- Lifestyle.jpg

De populære Dots-knaggene fra Muuto er en enkel og morsom måte å tilføye farge og personlighet til gangen. Sett sammen Dots i forskjellige farger, materialer og størrelser, så har du knagger til alle slags formål. Du kan tegne designet ditt på forhånd i Muuto’s planleggingsverktøy her.

Nature_Branch_white(300dpi)_(1).jpg

Twig, Branch og Tree-knaggene fra svenske Maze har en lav profil som ikke stikker langt ut fra veggen. Derfor er de perfekte til smale ganger med liten plass.

Kan ikke få nok knagger? Den tradisjonelle stumtjeneren er tilbake, men nå med et moderne, skandinavisk design. Bill holder orden i hele familiens jakker og uteklær samtidig som den gi entréen et herskapelig preg.

Korpus_Shelf_L_sea_Ethan_Cook_Flat_Works_wave.jpg

Korpus, designet av Andreas Bersaker, er en stilig multifunksjonell hylle med innebygde knagger. Den kommer i mange forskjellige varianter slik at du kan lage en komposisjon av ulike størrelser og farger.

Hattehyller og skohyller

Få en slutt på skokaoset med en praktisk og romslig skohylle med plass til hele familiens fottøy. Til tross for at dette er et praktisk møbel er vi sikre på at du vil finne en variant som passer med estetikken du liker.

A_line_sko.jpg

A Line skohyllen fra danske Form & Refine har blitt en stor hit hos oss. Den er designet av Herman Studio med målet om å skape en plassbesparende skohylle om også fungerer som konsollbord.

Bill_Hat_Rack_White.jpg

Med hattehyllen Bill får du både hylle og knagger i ett. Plasser oppbevaringsbokser på toppen av hyllen for å holde orden i luer, hansker og skjerf.

De populære Colour Crate-boksene fra HAY er fantastiske å plassere på toppen av hyller eller inne i et skap. Gi hvert familiemedlem sin egen farge så har alle et fast sted å legge fra seg tingene sine.

HAY Colour Crate S dusty rose.jpg

Garderobe

Ser du etter en alt-i-ett-løsning som tilfredsstiller alle dine oppbevaringsbehov? Da er kanskje en garderobe fra String løsningen. Med dette fleksible og modulære hyllesystemet setter du enkelt sammen en spesialtilpasset garderobe som er perfekt for ditt rom.

string-system-hallway-beige-white-2_portrait (3).jpg

Velg først gavler og hyller som passer til dine mål. De perforerte metallhyllene gjør det mulig å montere tilbehør som stenger og kroker til klærne dine. Skuffer og skap er kjekke når du vil skjule dine mindre estetiske eiendeler. Legg til så mange skohyller du trenger og fullfør designet ved hjelp av oppbevaringsbokser og kleshengere. Uansett om du har stor eller liten plass, finnes det en optimal løsning for deg.

I dette tegneprogrammet kan du leke deg med alle de forskjellige løsningene. Når du er fornøyd med designet kan du bestille deler her. Vi har også en rekke ferdige forslag du kan kjøpe.