Tilbake til alle artikler

Slik innreder du med tekstiler

Veien til et lunt hjem starter med hot stoff.

Tekstiler tilfører farge og varme til interiøret. Dessuten bidrar de til å dempe romklangen i hjem med åpne løsninger og harde overflater. Gulvtepper er én ting, men vi elsker å spe på med puter, pledd og sengetepper i forskjellige materialer. Her kommer 5 tips til hvordan du innreder med hot stoff.

Skift etter sesong

Om du så bare bytter ut pleddet i sofaen, gjør det mye med romfølelsen. Pledd i naturfarget lin hører sommeren til. Når temperaturen faller, sverger vi til tyngre kvaliteter som ull og velour. Vi har lagt vår elsk på de nydelige seriene fra Røros Tweed. Miks og match etter humør (og gradestokk). 

 

Skjønne soner

Gulvtepper kan fint fungere som romdelere i åpne løsninger. Eller du kan plassere dem midt i rommet for å tilføre dybde og rolige linjer. Gå for et ensfarget teppe som hos &tradition, eller et lekent mønster fra Ferm Living. Vi ser også at stadig flere henger mindre tepper på veggen. Et lekent alternativ til billedkunst! 

Ethan_Cook_Flat_Works_wave.jpg

Se alle tepper

Pop of colour

Har du nøytrale farger på vegger og møbler? Med fargerike puter skaper du variasjon – og det er enkelt å endre stylingen hvis du går lei. Puten Floral har alt i ett; fargefest på framsiden og ensfarget velour på baksiden. HK Living bergtar oss generelt med spennende, florale mønstre. Miks og match etter humør!

21.jpg


Se alle puter

Garantert hvilepuls

Drømmer du om hotellfølelsen på soverommet, er lag på lag med tekstiler tingen. Et stort, mykt gulvteppe under sengen gir en følelse av luksus. Dekk sengen med et iøynefallende sengeteppe (som Mega Dot fra Hay) og suppler med puter i forskjellige fasonger. Prikken over i'en? Et par saueskinnstøfler fra svenske Shepherd. 

shepherd-ulltofflor-toffla-151---kopia.jpg

Se alle tekstiler

Spafølelse på badet

Vi drømmer vel alle om et lyst og luftig spabad? Myke håndklær, tøfler og badekåper er et fint sted å starte. I sortimentet vårt finner du flere uimotståelige varianter fra blant annet Hay, Meraki og IB Laursen. Vil du understreke den behagelige atmosfæren, kan du legge til velduftende såper og kremer fra Skandinavisk og Humdakin

Waffle Bathrobe grey_Botanical Family off white_Rice Paper Shade.jpg

Se flere produkter til badet