Tilbake til alle artikler

smarte oppbevaringsløsninger

Slik skaper du orden med minimal innsats.

Et ryddig hjem kan kanskje virke som en fjern drøm til tider? Den gode nyheten er at  det ikke skal så mye til for å få orden i kaoset. Vårt beste tips er å starte i det små. Med disse smarte oppbevaringsløsningene kommer du langt med minimal innsats.

Orden i rekkene

String er designet av den svenske arkitekten Nils Strinning. Ideen var å lage et hyllesystem som passer i alle hjem og rom, små eller store. Resultatet er fleksibelt, funksjonelt og allsidig. Hyllene er enkle å montere, tilpasse og ommøblere. De finnes i utallige farger og størrelser og kan settes sammen på mange forskjellige måter. 
Gang_Inspo_H_K_2 – Kopi.jpg

Se alle String-hyller

SP5015-06-12_Rel Inspo-String-Pocket-Ask-1.jpg

1104263283_Rel 89-1552.jpg

Kurv-kombo

Kjør på med kurver. Det er en budsjettvennlig og dekorativ måte å rydde opp på. Og her er det rom for materialmiks. Kombiner kurver i bambus, sjøgress, rotting og tekstil. Fyll dem med leker, magasiner, pledd og småting. Blant våre favoritter er bambuskurvene fra Madam Stoltz og den populære Restore Basket fra Muuto.

Se alle kurver og esker

Moebe1_Rel MOEBE_STORAGE-BOX_IC_LOW-RES_03.jpg1.jpg


To do 

Samle alle ukens gjøremål, tanker og ideer, inspirerende bilder og sitater på ett sted. Oppslagstavlen er et undervurdert element når det kommer til å holde hverdagen (og hodet) i vater. Scenery Pinboard fra Ferm Living har en elegant eikramme på klassisk korkbunn. Heng den opp eller len den mot veggen for et mer avslappet uttrykk.

Se flere oppslagstavler

fermLIVING-AW21-SceneryPinboardLargeNaturalOak-image.jpg

Pastelldrøm

Mangler du struktur på hjemmekontoret? De populære HAY-kurvene er både fine og praktiske. Vi får ikke nok av det enkle, nærmest industrielle designet. Kurvene finnes i forskjellige farger og størrelser, kan stables og slås sammen. Plasser dem på skrivebordet, i bokhyllen eller rett på gulvet.

Se alle HAY-kurver

507533_Rel Colour Crate S_Splash Vase Roll Neck M white dot.jpg

Klassikeren

Magasinholderen er gull verdt for alle stilbevisste ordensmennesker. De fargerike, mønstrede variantene fra Rifle & Co kan fint stå fremme på hyllen eller skrivebordet; de er små dekorasjoner i seg selv. Foretrekker du strammere linjer på hjemmekontoret, kan vi anbefale Neighbour fra Maze i pulverlakkert metall.

Se alle magasinholdere

707001 707001_Mixrack_storage_black.jpg

Hel ved

 

Nykløyvd ved setter et naturlig og jordnært preg på stua. Så sant du oppbevarer den i et dekorativt vedstativ, så klart. Vi har falt for det skulpturelle designet fra Raumgestalt, men vedkurven fra Ferm Living byr også på funksjonalitet og estetikk i skjønn forening.

Se alle vedstativ