Tilbake til alle artikler

smarte oppbevaringsløsninger

Slik skaper du orden med minimal innsats.

Et ryddig hjem kan kanskje virke som en fjern drøm til tider? Den gode nyheten er at  det ikke skal så mye til for å få orden i kaoset. Vårt beste tips er å starte i det små. Med disse smarte oppbevaringsløsningene kommer du langt med minimal innsats.

Orden i rekkene

String er designet av den svenske arkitekten Nils Strinning. Ideen var å lage et hyllesystem som passer i alle hjem og rom, små eller store. Resultatet er fleksibelt, funksjonelt og allsidig. Hyllene er enkle å montere, tilpasse og ommøblere. De finnes i utallige farger og størrelser og kan settes sammen på mange forskjellige måter. 
inspiaration-string-system-workspace-living-room-white-oak-floor-panels-4_portrait_cropped_large.jpg
Se alle String-hyller

 

restore-basket-light-blue-dusty-lilac-beige-green-brown-green-dark-brown-workshop-coffee-table-warm-grey-oak-kink-vase-muuto-org.jpg

Se alle kurver og esker


Kurv-kombo
Kjør på med kurver. Det er en budsjettvennlig og dekorativ måte å rydde opp på. Og her er det rom for materialmiks. Kombiner kurver i bambus, sjøgress, rotting og tekstil. Fyll dem med leker, magasiner, pledd og småting. Blant våre favoritter er bambuskurvene fra Madam Stoltz og den populære Restore Basket fra Muuto.

Moebe1_Rel MOEBE_STORAGE-BOX_IC_LOW-RES_03.jpg1.jpg


To do 
Samle alle ukens gjøremål, tanker og ideer, inspirerende bilder og sitater på ett sted. Oppslagstavlen er et undervurdert element når det kommer til å holde hverdagen (og hodet) i vater. Scenery Pinboard fra Ferm Living har en elegant eikramme på klassisk korkbunn. Heng den opp eller len den mot veggen for et mer avslappet uttrykk.

Se flere oppslagstavler

fermLIVING-AW21-SceneryPinboardLargeNaturalOak-image.jpg

Pastelldrøm
Mangler du struktur på hjemmekontoret? De populære HAY-kurvene er både fine og praktiske. Vi får ikke nok av det enkle, nærmest industrielle designet. Kurvene finnes i forskjellige farger og størrelser, kan stables og slås sammen. Plasser dem på skrivebordet, i bokhyllen eller rett på gulvet.

Se alle HAY-kurver

HAY Colour Crate Mix family 02.jpg


Hel ved

Nykløyvd ved setter et naturlig og jordnært preg på stua. Så sant du oppbevarer den i et dekorativt vedstativ, så klart. Vi har falt for det skulpturelle designet fra Raumgestalt, men vedkurven fra Ferm Living byr også på funksjonalitet og estetikk i skjønn forening.

the-dharma-door-baskets-and-storage-seafarer-basket-large-13319275642947_2000x.jpg

Se alle vedstativ