Tilbake til alle artikler

Sommerfest med Norstyled & Lunehjem.no

Sommerfest med Norstyled: En kveld full av inspirasjon for ditt uterom
Vi vil dele høydepunktene fra vår  fine sommerfest, arrangert i samarbeid med de fine jentene fra Norstyled. Denne kvelden var dedikert til å inspirere for alle som ønsket å fornye og forbedre sitt uterom. Her er en oppsummering av hva som skjedde under denne fantastiske kvelden!

Årets utemøbler fra Lunehjem


Vår sommerfest fant sted i det lekre showrommet til Norstyled, hvor årets utemøbler fra Lunehjem.no var utstilt. Gjestene fikk muligheten til å se og prøve møblene på nært hold, og mange ble inspirert til å oppgradere uterommet sitt.

7O9A6789.jpg

Stylingtips fra Norstyled


Norstyled delte sin ekspertise og ga verdifulle råd om hvordan man kan style sitt uterom på beste måte. Fra valg av møbler og dekorasjoner til plassering, fikk deltakerne mange nyttige tips og triks. Det ble også presentert årets trender innen uteromsdesign, noe som gav gjestene mange kreative ideer å ta med seg hjem.

7O9A6881.jpg
String utendørshylle

God Musikk, Bobler og Topp Stemming

7O9A6825.jpg

En god fest krever god musikk, og vår sommerfest var intet unntak. Med herlig musikk i bakgrunnen, sprudlende bobler i glassene og en fantastisk stemning, ble det en kveld full av glede og latter.

7O9A6800.jpg

Gode Giveaways og Eksklusive Tilbud

7O9A6856.jpg

Ingen fest er komplett uten noen overraskelser. Gjennom kvelden delte vi ut mange flotte giveaways til våre heldige gjester. 

7O9A6904.jpg

Tusen Takk!
Vi ønsker å takke alle som kom og gjorde denne kvelden så spesiell. Med begrenset antall plasser ble det en intim og hyggelig kveld hvor alle kunne få mest mulig ut av arrangementet. Vi setter stor pris på deres deltagelse og håper dere fikk mye inspirasjon til deres uterom.

7O9A6888.jpg

Hold øye med våre kommende arrangementer – vi ser frem til å arrangere flere kvelder fylt med inspirasjon og god stemning fremtiden!

Besøk Nordstyled sin hjemmeside her 
Foto: Tony Asmyhr / foto.asmyhr