Tilbake til alle artikler

String hyllesystem

Når vi introduserer String Furniture til vårt sortiment hos Lunehjem, bringer vi ikke bare stil og funksjonalitet til ditt hjem, men også et stykke av skandinavisk designhistorie. Utforsk det unike universet til String og la din kreativitet blomstre i ditt eget hjem.

I blant trenger vi alle litt ekstra inspirasjon i våre hjem. String Furniture gir deg ikke bare muligheten til å organisere og dekorere, men også til å eksperimentere og skape din egen unike stil. Med et utall kombinasjonsmuligheter, er det kun fantasien som setter grenser.

string-system-hallway-beige-white_landscape.jpg

La oss sammen se mot gangen, det første rommet gjester ser når de besøker deg. Her har vi satt sammen flere pakker med String® hyllesystemet for å skreddersy løsninger som passer akkurat til ditt inngangsparti. De perforerte metallhyller gir deg muligheten til å legge til kroker og stenger, og  skohyller gjør det enkelt å organisere opptil fem par sko pr hylle. I tillegg har vi en rekke produkter som er spesielt designet for å maksimere hver eneste kvadratmeter av din gang. Vårt mål er å inspirere og hjelpe deg med å få orden i rotet.

Selv om du har begrenset plass i gangen, kan du skape rikelig med lagringsmuligheter ved å legge til kroker for vesker, stenger og kleshengere for yttertøy, samt hyller for nøkler, lommebok og hodetelefoner. Med String® kan du si farvel til å lete etter hverdagens nødvendigheter - de vil alltid være organisert og lett tilgjengelige i din ganggarderobe.

Stuen er et annet rom hvor String hyllesystem passer godt.

string-system-living-room-walnut-white_portrait_1.jpg

String hyller gir deg muligheten til å omdefinere, fornye eller tilpasse rommet når som helst. En String-hylle kan enkelt bli til en liten vegghylle, en TV-benk eller en vegg med bøker og et integrert, sammenleggbart bord. Du kan til og med lage seksjon som passer perfekt for din stue. String-systemet gir deg friheten til å lagre ting bak dører eller vise dem frem på en stilfull måte.

String Furniture har en rik historie som strekker seg tilbake til 1949. På den tiden innså Bonniers forlag at svenske hjem manglet passende bokhyller, noe som gjordet det utfordrende av salget av bøker. Dette førte til en konkurranse der deltakere ble utfordret til å utforme en hylle som var rimelig, enkel å frakte og enkel å montere. String® oppfylte alle disse kriteriene og ble utropt som vinneren. Dette var begynnelsen på en reise som skulle gjøre String til et svært vanlig element i svenske hjem på 1950-tallet og 1960-tallet.

Etter en periode med stillstand ble String® hyllesystemet gjenopplivet i 2004. Sortimentet ble nøye revidert, og nye funksjoner og løsninger ble utviklet for å modernisere og forbedre hyllesystemet. Dette gjorde at String Furniture igjen ble anerkjent som en viktig del av tidløs skandinavisk design.

designer-nils-strinning-reading_portrait.jpeg

String hyllesystem har en historie som strekker seg over generasjoner, og det har vært en del av mange hjem rundt om i verden. Når du velger String Furniture, velger du ikke bare stil og funksjon, men også et stykke av skandinavisk designarv.

string-system-work-space-oak-white-1_landscape.jpg

Utforsk vårt utvalg av String-hyllesystemer i dag, og gi hjemmet ditt den organiserte og inspirerende oppgraderingen det fortjener. Velg mellom våre ferdige oppsett eller design ditt eget system med vårt brukervennlige tegneprogram. Lunehjem er stolt av å være en av de største forhandlerne av String hyllesystem, og vi ser frem til å hjelpe deg med å skape din egen unike stil med String Furniture. La kreativiteten flyte og gi rom for inspirasjon med String Furniture