Tilbake til alle artikler

Tidløs eleganse

Fra 1. oktober til 30. november 2023 er det kampanje på spisemøbler fra &Tradition. I år vil du oppleve en perfekt blanding av moderne tolkninger og tidløse klassikere.

&Tradition dining

Årets store møbelkampanje fra &Tradition inneholder noen av deres bestselgende bord og stoler. Disse nøye utvalgte produktene er hentet fra merkets unike portefølje av spisemøbler som strekker seg flere tiår tilbake. Alt laget med respekt for godt håndverk og tradisjon.

Pavilion Stol AV1/AV2

ATD_Location_2018_In Between SK5_Flowerpot VP1_Pavilion AV1_AV2_Tricolore SH1_102.jpg

Pavilion-stolen er designet av Anderssen & Voll for &Tradition med målet om å skape en stablebar spisestol til den ikoniske “Langelinie Pavilion” I København. Resultatet er en stol med helt egen utholdenhet som blander tidlig og ny modernisme. Stolen er tilgjengelig i flere utførelser, både med og uten armlene og passer godt til In Between-bordet som også er på kampanje. 

Pavilion Stol AV4 Black/Silk Cognac
Pavilion Stol AV4 Black/Silk Cognac
SALG
-30%

Pavilion Stol AV4 Black/Silk Cognac

Merke
&tradition

Langelie Paviljongen

Langelie-2.jpg
Denne trepaviljongen, opprinnelig bygget i 1958, er et kjent landemerke og et symbol på dansk design. Tegnet av Eva og Niels Koppel i forbindelse med an arkitektkonkurranse er bygget knyttet til omgivelsene på en helt unik måte for perioden. En nesten ubemerket sti tar deg gjennom bygget og gjestene kan enkelt bevege seg rundt i huset, med direkte tilgang til terrassen og strandpromenaden langs havnen. Pavilion-stolen tar opp essensen av paviljongens lette og luftige design og gjenspeiler dette gjennom sitt elegante utseende.

Betty TK1

Betty TK1 Oak w. Natural Webbing, Maroon w. Natural Webbing (1).jpg

Betty TK1 er en stablebar stol fra &Tradition designet av Thau & Kallio. Karakterisert av de unike setebåndene, har stolen en unik estetikk og overraskende god sittekomfort.

Oppkalt etter Betty Nansen-teateret i København, er stolen resultatet av et bredere designdilemma for Thau & Kallio som ønsket å skape komfortable sitteplasser til enhver plass.

Kopi af Fru Betty Nansen (foto).png
Foto av: Fru Betty Nansen.

Til tross for stolens styrke, er den villedende lett. Det støttende, stablebare designet kan virke stivt ved første øyekast, men komforten er tydelig i det øyeblikket du setter deg ned.

ATD_Retail_2022_Votive_AV20_In_Between_SK18_Betty_TK1_Betty_TK4_Setago_JH27_Collect_SC69-7002.jpg

In Between Bord SK3-6

ATD_Retail_2021_In Between SK5_Betty TK5_Flowerpot VP3_Launch 202302.jpg

Inspirert av den skandinaviske arven innen design og møbelhåndverk, er In Between et resultat av Sami Kallios solide forankring i tradisjonelle trebearbeidingsteknikker og hans øye for geniale detaljer. Bordet er tilgjengelig i mange størrelser og utførelser, med både rund og rektangulær bordplate. Det enkle, stilrene designet er lett å kombinere med ulike spisestoler.

Bordbena ble laget ved hjelp av tredreiing, en tradisjonell teknikk designerne er godt kjent med. Denne forbindelsen til fortiden er en viktig komponent for alle elementene i samlingen. "Dreiing er et resultat av min kjærlighet til skandinavisk arv og tradisjonelt håndverk," sier Kallio, "det er en tilfredsstillelse som kommer fra å bruke gamle teknikker."