Se våre siste nyheter

Putetrekk Vintage Oasis 50x90
Putetrekk Vintage Oasis 50x90
Nyhet

Putetrekk Vintage Oasis 50x90

Merke
Au Maison
Balkongkasse Cream
Balkongkasse Cream
Nyhet

Balkongkasse Cream

Merke
Madam Stoltz

Utendørsbord Keramikk Ø:90

Hay

Pris fra
kr 9 899,00
Velg varians

Ceramic Table - et utendørsbord som skiller seg ut med sin minimalistiske eleganse og livlige fargepalett, designet av det anerkjente Muller Van Severen. Dette innovative borddesignen kombinerer en rund bordplate i solid porselen, hvilende på en robust stålrørkolonne og en stabil betongbase med en forfinet eksponert aggregatfinish.

Med et design som appellerer til øyet og funksjonaliteten som overgår forventningene, fremhever Ceramic Table den perfekte balansen mellom stil og holdbarhet. Den unike kombinasjonen av materialer gir ikke bare et estetisk tiltalende utseende, men sikrer også langvarig ytelse utendørs, selv i de tøffeste værforholdene. 

Enten det er en koselig terrasse, en frodig hage eller et moderne utendørsområde, tilfører dette bordet en touch av modernitet og eleganse. Det allsidige design gjør det enkelt å matche med et bredt spekter av HAY-stoler, slik at du kan skape din egen personlige utendørsstue med stil og komfort.

Tilgjengelig i fire forskjellige farger. 

Materiale: Solid porselen bordplate med høyglanset glasur på toppen og kanten. Stamme, stålrør med utendørs pulverlakkering. Fot, Betongbase med vannbasert lakk og synlig aggregatfinish.
Størrelse: H: 74cm  B: 90cm  L: 90cm

Varenr.
AE006-A350-AG17
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Ekstra frakt på møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Vi tilbyr et nøye spennende utvalg av unike interiørprodukter som ikke er lett tilgjengelige andre steder.