Med inspirasjon fra det velkjente bukkebordet er Aldus designet i kvalitetsmaterialer som gjør det til et elegant og praktiske spisebordet. Resultatet er et nøye utformet rektangulært bord med avrundede kanter.
Bordet passer til seks til åtte personer.
Mål: Lengde 20 cm , dybde 100 cm, høyde 73 cm
Materiale: bordplate Oljet eikfinner, ben heltre eik.
Riktig bruk og vedlikehold er viktig for å få mest mulig ut av de verdifulle ressursene vi har. Designene våre er laget for å vare i generasjoner, men akkurat som alt annet trenger de litt pleie for å komme
Opprinnelse Eik med det botaniske navnet Quercus spp. vokser i de fleste tempererte soner. Skagerak eik kommer fra europeiske skoger, eik er en solid og slitesterk tresort. Videre er Skagerak eik FSC 100% sertifisert eller FSC Mix sertifisert. Valget av treverk er ekstremt nøye, og all bearbeiding gjøres for hånd, slik at bare de beste og mest holdbare trebitene brukes i produksjonen. Eik inneholder tanniner som reduserer bakterieveksten i treet. Ditt nye produkt kommer med en oljebehandling. For daglig rengjøring, bruk en fuktig klut som er godt vridd og sørg for å behandle hele overflaten jevnt. Bruk av rengjøringsmidler til daglig rengjøring anbefales ikke. Søl må fjernes umiddelbart for å minimere risikoen for varige flekker. Oljebehandlede produkter skal behandles 1-2 ganger per år, avhengig av bruken, for å holde det beskyttende laget på overflaten og opprettholde de estetiske egenskapene fra oljen. For fremtidig behandling, bruk et egnet oljebehandlingsprodukt og følg de vedlagte instruksjonene nøye. Bruk Skagerak sine egene oljer for oljebehandling. Unngå kontakt mellom oljen og andre materialer for å unngå flekker og merker. Første gang bordet behandles, kan noen av trefibrene heve seg og gjøre overflaten føles ru. Hvis det er nødvendig, slip overflaten lett med 220 sandpapir i kornets retning for å oppnå det beste resultatet. Følg alltid de angitte sikkerhetsinstruksjonene for behandlingsproduktet og bruk anbefalt personlig verneutstyr. Til slutt bør du huske å trekke til bordets monteringsbolter igjen fra tid til annen. Merk: Bruk alltid gryteunderlag eller trivetter når du legger varme gjenstander som gryter, panner og stearinlys på bordet.