Se våre siste nyheter

Poster Line Drying 50x70 cm
Poster Line Drying 50x70 cm
Nyhet

Poster Line Drying 50x70 cm

Merke
Poster and Frame

Skagen Spisegruppe Teak

Skagerak

Pris
kr 39 116,00
Før
kr 48 896,00

Ferdig sett med spisebord, 2 stoler og en benk, puter kan legges til.

Se mer informasjon under hvert produkt.

Les mer
Utsolgt, kommer ikke inn igjen
Sum:
Pris kjøpt løst:

Den ikoniske Skagen-serien trekker inspirasjon fra en stil som fantes på nordspissen av Danmark på slutten av 1800-tallet. På den tiden var dette området et kulturelt knutepunkt for kjente malere og forfattere. Skagen-designet er kjent for sin kubiske form og karakteristiske kryss på ryggstøtten.

Hagemøblene er laget av ubehandlet teak-tre, kjent for sin motstandsdyktighet mot vær og vinn. Du velger selv om du vil la de vakre teak-plankene utvikle en sølvgrå patina over tid, eller vedlikeholder treverket med teakolje for å beholde den varme gløden.

Serien er designet av Mogens Holmriis – en ‘tre-mann’ tvers igjennom, med stor lidenskap for møbeldesign. Han er også kvalifisert møbelsnekker og arkitekt. Pute til sittemøblene er tilgjengelig i ulike farger. Settet inkluderer et bord, en benk og to stoler.

ANMELDELSER
ANMELDELSER

Dokumenter

Ekstra frakt på møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Vi tilbyr et nøye spennende utvalg av unike interiørprodukter som ikke er lett tilgjengelige andre steder.