Tilbake til alle artikler

5 enkle grep som fornyer hele rommet

Med disse interiørfavorittene gir du hjemmet et løft på null komma niks.

Vil du ha et livlig interiør som gir energi og humør? Det trenger ikke koste verken skjorta eller dagevis med innsats å fornye hjemmet. Her har vi samlet 5 enkle, men virkningsfulle tips.

Fargefest

Lei av parketten på soverommet? Tilfør et teppe. Er badet fargeløst? Tilfør et teppe. Du skjønner tegningen. Mattene fra Pappelina er supre å bruke i gangen eller soverommet, på badet eller kjøkkenet. Her snakker vi livlige mønstre og utradisjonelle fargekombinasjoner. Vil du skape et lunere uttrykk, bør du velge et gulvteppe i ull eller bambus. 

pappelina_sten_ochre_kitchen_creative.jpg
Se alle tepper


Speilvendt

Speil kan gjøre underverker for romfølelsen. De skaper dybde og spill, reflekterer lys og gjør at rommet virker større. Blant våre favoritter er Pond-serien fra Ferm Living, som er inspirert av vann i bevegelse. Det trenger ikke være verre enn å henge et speil mellom bildene i stua. Enkelt, men effekten er slående!

fermLIVING-SillCupboardLow-PondMirrorLarge-image-1.jpg
Se alle speil

Pott om 


Grønne planter har blitt en naturlig del av hjemmene våre. Og med potter i forskjellige størrelser og kvaliteter, understreker du det jordnære uttrykket. Kombiner grove og matte strukturer, keramikk og metall. Med serien fra Bergs Potter får du det beste fra to verdener; grov terracotta og glaserte fat.
ATD_Retail_2021_Planter SC69-SC72.jpg

Se alle potter og krukker


Heng på

Vi får ikke nok av knagger i spennende former og farger. Dots-knaggene fra Muuto gjør det enkelt å skape utradisjonelle kunstverk på veggen. De finnes i forskjellige størrelser og en deilig fargepalett fra lys eik til sukkersøte pasteller. Har du forkjærlighet for skulpturelle former, er Twig-knaggene verdt en titt. Designer Louise Hederström har latt seg inspirere av organiske silhuetter, trær og grener. Resultatet er funksjonelt og stilig på samme tid.
1426_Rel Bill_S_White_(300dpi).jpg

Se alle knagger


Hei, heymat!

Endelig har vi funnet en dørmatte som både er praktisk og iøynefallende. Heymat er utviklet i Norge med mål om å kombinerer rå funksjonalitet med vakkert design. Ikke bare er Heymat ekstremt slitesterk, stødig og absorberende  – du blir rett og slett glad hver gang du kommer hjem til den.
heymat_dis-ocean_85x250_01_verakyte_kirstenvisdal_sofiebrovold (1).jpg

Se alle dørmatter