Tilbake til alle artikler

Favoritter til uterommet

Nå er vi i gang med å planlegge årets uterom, og vi ønsker å dele våre personlige favoritter med deg, for å inspirere deg til å skape det uterommet du alltid har drømt om. Vi håper du blir inspirert til å skape ditt eget uterom hvor du kan nyte sommeren til det fulle. La oss gjøre årets uterom til et magisk sted å være!

Grythyttan Klassiker-serien - Tidløs Eleganse og Komfort: Når det gjelder utemøbler, er Grythyttan's Klassiker-serie vårt ultimate valg. Disse møblene er ikke bare en investering i stil, men også i uforglemmelige øyeblikk av avslapning og glede. La deg omfavne av luksusen og elegansen mens du nyter sommerdagene i ditt eget uterom.

klassiker_teak_17002.jpg

Lekre Pledd

Evy-Double-Throw-doing-goods-1.40.30.026.060.5-summershoot23-9-web.jpg

Enten det er piknik i parken, som et overkast på solsengen, eller som en vakker duk til sommerfesten, passer våre nye håndtrykkede pledd perfekt.

Bergs Potter

BERGS-POTTER_-LR-JHDH-027-_DSF1521_HELENA_KENHAVNER_SPRING-VIBES_RAW_RARO_JHDH_HZ.jpg

For å bringe litt av det rustikke og naturlige inn i ditt uterom, anbefaler vi Bergs Potter i rå terrakotta. Disse tidløse pottene gir et autentisk preg og gir plantene dine det beste miljøet for vekst og blomstring. Se alle potter her

Bistro 

CARACTERE_LUXEMBOURG_BISTRO_VISUEL2023_OCRE_ROUGE_CACTUS_MARSEILLE_ALBUM2023_MARINE_BRUSSON_4.jpg

I år har vi gleden av å introdusere de klassiske Bistro møblene fra Fermob hos oss. Fermob's ikoniske Bistro serie - er et tidløst symbol på fransk eleganse og funksjonalitet. Med sitt karakteristiske design og enkelheten ved å kunne foldes sammen på et øyeblikk.

Tilgjengelig i et bredt spekter av farger, har denne serien blitt en stor hit over hele verden - fra travle byparker til koselige balkonger. Ved å ta med en bit av Paris til din egen hage, gir Bistro-serien fra Fermob en touch av fransk sjarm til ethvert utemiljø.

 

Parasoll

Faludden 2017 12 (1).jpg

For de late sommerdager er det ingenting som slår avslapning i en Fiam solstol. Men for å sikre at du kan nyte skygge når solen blir for intens, anbefaler vi å investere i en Catania Parasoll. Ikke glem den genial solcelledreven lyslenke som passer til. Den gir en magisk stemning når solen går ned.

Ledlys til parasoll
Ledlys til parasoll
Bestselger

Ledlys til parasoll

Merke
Sirius