Tilbake til alle artikler

Nyt balkonglivet i sommer

Er du en av de heldige som eier balkong? For mange har drømmen om en balkong midt i storbyen vært på ønskelisten lenge. Når drømmen endelig går i oppfyllelse fylles hodene med bilder av det perfekte uterommet.

Kanskje du ser for deg å nyte en god bok, drikke mojitos med venner eller bare slenge noe digg på grillen når sola steker. Til tross kan innredningen av de få kvadratmeterne du har til rådighet føles som en stor oppgave. Vi har samlet våre beste tips og favorittprodukter til årets utesesong slik at du kan utnytte plassen du har og leve balkonglivet med stil.

Før du begynner, er det viktig å vite nøyaktig hvilken type balkong du vil ha. Ønsker du å nyte deilige sommermåltider med venner eller kanskje en sen frokost før du drar ned til stranden? Da anbefaler vi klassiske sittemøbler i kaféstørrelse med et slitesterkt og plassbesparende design.

1420070 1420071 Lilium Lounge Chair & Table 03_M (1).jpg

Lilium serien fra Skagerak er en uformell møbelserie som er lett og solid på samme tid. Lett, med sin slanke X-formede ramme i rustfritt stål, og solid med treplanker som møter deg med en moderne og innbydende gest.

 

Om du først og fremst vil bruke balkongen til å slappe av i sola kan du heller møblere med loungemøbler og solstoler laget for avslapning i maksimal komfort. Legg til en mindre parasoll som passer din personlige stil og skap en beroligende atmosfære med myke tekstiler som hageputer og bomullspledd, gjerne med sommerlige mønster og farger.

4004-2_Cozy Set_Grey_Gallery01_1.jpg

Cozy set - Her har du alt du trenger for å skape et avslappet lounge-område på ballkongen! Sett benken opp mot veggen så har du en liten utesofa.

Din egne lille oase er ikke komplett uten blomster og grønne planter i balkongkasser og krukker. Det finnes mange planter som kan trives svært godt med en mindre mengde jord. Så lenge plantene ikke tørker ut eller blir overvannet, kan du bruke en vanlig god pottejord med mini-leka-kuler i bunn. Husk at balkongen også kan være det perfekte utgangspunkt for å lage din aller første urte- og grønnsakshage.

BalconyBasket_A2.jpg

Med disse elementene på plass er du godt i gang med å skape den perfekte balkongen!

Trenger du mer inspirasjon kan du lese om hvordan du innreder uterommet ditt her 
Vi har samlet alle våre favorittprodukter til sommerbalkongen så det blir enklere å velge her