Tilbake til alle artikler

Inspirasjon til hagestuen

Er du på jakt etter nye hageprodukter for å friske opp hagestuen din og skape din egne lille oase? Vi har samlet noen av våre favoritter som vil gi deg inspirasjon og tips til å skape den perfekte atmosfæren.

Når det gjelder hagemøbler, er det viktig å tenke på holdbarhet og investering. Med værbestandige materialer vil du sikre deg en investering som varer. Teak er en populær tresort for hagemøbler av flere grunner. Først og fremst er det en hard og slitesterk tresort som tåler å stå ute i all slags vær. Teak har naturlig oljer og harpiks som gjør at det motstår råte og fuktighet, noe som gjør det ideelt for utendørs bruk.

Teak har også en vakker og naturlig farge som utvikler seg over tid når det utsettes for vær og sollys. Når det først er behandlet, trenger ikke teak mye vedlikehold for å opprettholde sin vakre finish. Det kan enkelt rengjøres med mild såpe og vann, og kan også oljes for å bevare fargen.

1505776 Virkelyst 2-seater_Close_Up_M.jpg

Virkelyst-serien er en serie moderne utemøbler som gir like god sittekomfort som innendørsmøbler. Den enkle trerammen står som kontrast til de tykke, myke putene som er dekket av det eksklusive og slitesterke Sunbrella-stoffet. Velg mellom seks forskjellige stoff og la de vakre teak-plankene utvikle en sølvgrå patina over tid, eller vedlikehold treverket med olje for å beholde den varme gløden.

30880_30881_KnirkeParasol01.jpg

Terrakottapotter er en flott og overkommelig måte å komme i hagestemning på. Det er noe magisk med å se en plante vokse fra en liten frøplante til en fullverdig hageskjønnhet. Slike potter er et populært valg for dyrking av planter på grunn av den ideelle kombinasjonen av porøsitet og holdbarhet hvis de tas godt vare på. Så hvorfor ikke starte et nytt hageeventyr ved å plante enkle planter eller favoritturter og frukter som dill, mynte, erter, jordbær eller bladsalat?

BERGS-POTTER_OUTDOOR_RAW_OLIVIA_NOGR_8E0A6781 copy_Kgs-have_TBH.jpg

Olivia Krukke fra Bergs Potter er en tradisjonell amfora-formet potte som vil gi en edel tilstedeværelse på enhver veranda, uteplass eller hage. Laget av førsteklasses leire tampet av dyktige hender i eldgamle former på den tradisjonelle toskanske måten, er hver krukke unik. Se alle de fine terrakotta-pottene fra Bergs her.

En annen flott måte å skape en koselig og avslappende atmosfære på uteplassen er å bruke lykter og lanterner. Med sine myke lys vil de skape en deilig stemning på sene sommerkvelder eller utover høsten når kveldene blir mørkere.

MENU_LS_Meira_Oil_Lanterns (5).jpg

Meira Oljelanterne er inspirert av sivilisasjonens tidligste fakler. Lanternen er designet med et påfyllbart oljekammer og laget av pulverlakkert, rustbestandig stål som sikrer den mot elementene. Designet av Krøyer-Sætter-Lassen og tilgjengelig i fire størrelser, er Meira like fin alene som i grupper med flere.

 

pappelina_teo_brown_poolside_creative (1)01.jpg

Mangler du litt farge og liv i hagestuen? Da bør du vurdere en av de populære Pappelina-mattene - en slitesterk kvalitetsmatte tilgjengelig i massevis av mønster og lekre farger. Det slitesterke materialet gjør at du ikke trenger å bekymre deg for fukt, sol eller kulde, mattene kan faktisk ligge ute hele året! Til tross kan du gjerne ta de inn om vinteren og bruke de i alle slags rom. Mattene er 100% resirkulerbare og veves på det lokale veveriet i Leksand i Dalarna, Sverige. Velg mellom mange ulike størrelser og design.

Ada Ochre/Beige Metallic
Ada Ochre/Beige Metallic

Ada Ochre/Beige Metallic

Merke
Pappelina
Ed Dark Linen/Fossil Grey/White
Ed Dark Linen/Fossil Grey/White

Ed Dark Linen/Fossil Grey/White

Merke
Pappelina
Grace Granit
Grace Granit

Grace Granit

Merke
Pappelina

Når du handler hos oss kan du være sikker på at du får produkter av høy kvalitet fra anerkjente merkevarer. Vi har stort lager og rask levering, så du kan enkelt få tak i produktene du ønsker deg.

LEVEL GRAUMEL CHALK_J4A6338F_low-res.jpg

Så ta en titt på våre favoritter til hagestuen og la oss hjelpe deg skape det uterommet du alltid har ønsket deg!

Palissade Loungebord/Ottoman Iron Red
Palissade Loungebord/Ottoman Iron Red
Kampanje
-20%

Palissade Loungebord/Ottoman Iron Red